Ontdek de essentie van Saint-Tropez met Soeurs de Provence

Laat je onderdompelen in de essentie van Franse luxe en eenvoud met Soeurs de Provence. Geboren te midden van de adembenemende landschappen van de Franse Rivièra, put ons merk inspiratie uit de charmante authenticiteit en weelderige elegantie van Saint-Tropez en haar naburige dorpjes.

Tijdloze elegantie voor de moderne modekenner

Geniet van onze samengestelde collectie garderobe-essentials die naadloos de essentie van Zuid-Franse verfijning combineren met casual-chique allure. Van ontspannen wandelingen langs de door de zon gekuste kustlijnen tot avonden doorgebracht met het genieten van fijne wijnen te midden van de levendige sfeer van kustbistro's, belichaamt onze kleding de veelzijdigheid en verfijning van de levensstijl van Saint-Tropez.

Soeurs de Provence dameskleding

Bij Soeurs de Provence geven we prioriteit aan duurzaamheid en ethische bronnen. Elk kledingstuk wordt zorgvuldig vervaardigd in Europa, waarbij we onze toewijding aan kwaliteit en milieubewustzijn weerspiegelen. Onze doordacht geselecteerde stijlen, kleuren en materialen weerspiegelen de natuurlijke schoonheid en tijdloze aantrekkingskracht van de Provence, waardoor elk stuk elegantie en verfijning uitstraalt.

Ervaar de Zuid-Franse casual elegantie bij Voorwinden

Upgrade je garderobe met Soeurs de Provence, nu zowel online als in de winkel verkrijgbaar bij Voorwinden. Of je nu op zoek bent naar de perfecte ensemble voor een ontsnapping aan zee of een vleugje 'joie de vivre' voor dagelijks gebruik, ontdek onze collectie en omarm de essentie van Saint-Tropez, waar je ook gaat.