Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over ons

Van baby tot senior, van streetwear tot klassiek en van elegante partykleding tot high tech sport-outfit, op ruim 8.000 m2 is in 's-Gravendeel voor iedereen en elke activiteit de juiste outfit te vinden. De collecties zijn toonaangevend en vooruitstrevend, maar service, klantvriendelijkheid en een prettige, ongedwongen sfeer zijn bij ons net zo belangrijk. 

Naast honderden topmerken in mode en sport bieden wij lingerie, nacht- en beenmode, een uitgebreide schoenen en tassencollectie, mode-accessoires, een parfumerie en een kapsalon. Onze Modecafés zijn dé plek om even te relaxen met een goede espresso en een heerlijk broodje.

Onze service gaat verder. In ons atelier vermaken wij uw kleding gratis en parkeren doet u bij ons voor de deur, ook gratis. Daarnaast organiseren wij elk seizoen modeshows en boekt u bij ons gratis personal dressers. Ook hebben wij wekelijks Looking-Better-Dagen waarbij naast uw kleding ook uw haar en make-up een update krijgen. 


Vermaakservices

In ons atelier bieden wij u gratis* vermaakservice. Kleine aanpassingen zoals een broek korter maken, proberen wij klaar te hebben terwijl u wacht.
*uitgezonderd afgeprijsde artikelen.


In het byVOORWINDEN filiaal in Oud-Beijerland vindt u in “boutique" sfeer een selectie uit het enorme aanbod damesmode en in het sportfiliaal in Zwijndrecht een uitgebreid assortiment sportartikelen en -kleding.

Tot ziens!

Voorwinden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.