OVER ONS

Winkels & openingstijden

'S-GRAVENDEEL

Voorwinden Modemall

Op 8.000 m2 vindt u in onze Modemall in 's-Gravendeel zonder twijfel het grootste merkenaanbod van Nederland. De laatste ontwerpen van toonaangevende modemerken geven u een duidelijk beeld van de actuele trends. Naast designermode bieden wij de grootste keuze in tijdloze classics, comfortabele vrijetijdskleding en prestatieverhogende sportoutfits. Datzelfde geldt voor de originele baby- en kindermode, de uitgebreide schoenen en tassencollectie, de adembenemende lingerie en partykleding, de hippe accessoires of de luxe parfumerie. Een bezoek aan Voorwinden is altijd een heerlijke, inspirerende ontdekkingsreis.

OPENINGSTIJDEN

   
ZWIJNDRECHT

Voorwinden Sport

Bij Voorwinden in het winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht bent u voor vrijwel elke sport aan het juiste adres. Van kleding tot hardwaren, van schoenen tot accessoires, u vindt het allemaal in ons sportfiliaal in Zwijndrecht. De grootste en bekendste merken in de sportwereld worden bij ons gepresenteerd. Daarnaast staan de sportadviseurs voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en geven u de beste service. Ook vindt u bij ons teamkleding van Albatros, DVS69, DMHC, IFC en Conventus. Hieronder ziet u een selectie van de sporten waarvoor u bij ons terecht kunt.

OPENINGSTIJDEN


SERVICE MET EEN LACH

Wij helpen u graag!

Personal dresser

Heeft u moeite met het uitkiezen van de juiste kledingstukken? Onze personal dressers staan u graag bij met mode-advies en handige tips en tricks.
Meer info

Service op maat

Op de kostuumafdeling in 's-Gravendeel nemen wij 'service op maat' heel letterlijk. Elk kostuum wordt zo nodig perfect op maat gemaakt in ons eigen atelier. Wilt u nog een stapje verder gaan, dan bieden wij maatkostuums van diverse topmerken.
BEKIJK NU

Makeover

In 's-Gravendeel kunt u ook terecht voor (re)styling van uw haar en/pf make-up. Het team van de Voorwinden Parfumerie en haarstylist Sissy vullen elkaar daarbij perfect aan.
CONTACT

ZWIJNDRECHT 

Voorwinden Sport 

Bij Voorwinden in het winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht bent u voor vrijwel elke sport aan het juiste adres. Van kleding tot hardwaren, van schoenen tot accessoires, u vindt het allemaal in ons sportfiliaal in Zwijndrecht. De grootste en bekendste merken in de sportwereld worden bij ons gepresenteerd. Daarnaast staan de sportadviseurs voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en geven u de beste service. Ook vindt u bij ons teamkleding van HC Derby, Albatros, DVS69, DMHC, IFC en Conventus. Hieronder ziet u een selectie van de sporten waarvoor u bij ons terecht kunt.

OPENINGSTIJDEN