Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Bestellen

Betalen

Ruilen & retourneren

 • Wat zijn de kosten en procedures bij een retour?
  Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u het binnen 14 dagen na leverdatum retour te zenden. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Het bijgevoegde retourformulier dient u ingevuld bij de retourzending toe te voegen en duidelijk aan te geven welk artikel u waarom wilt retourneren. Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper (zie www.postnl.nl voor de exacte verzendtarieven). Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag op uw rekening of creditcard retour gestort. Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben.
 • Kan ik een artikel omruilen?
  Bij een omruiling geeft u op uw retourformulier aan welke maat u wenst, wanneer deze voorradig is wordt er een nieuwe order voor u aangemaakt en de betaling wordt dan verrekend. LET OP: een omruiling is alleen mogelijk als het om hetzelfde artikel gaat.
 • Wat is de termijn om artikelen te retourneren?
  Artikelen die via de webshop besteld worden, mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden (mits onbeschadigd en ongedragen). Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 3-4 werkdagen terug op de rekening waarmee u betaald heeft. 
 • Kan ik de webaankopen terugbrengen in de winkels?
  Ja, u kunt uw aankopen ook terugbrengen in onze winkels in ’s-Gravendeel, Oud-Beijerland en Zwijndrecht. Op vertoon van uw afleveringsbewijs/factuur en na controle van de betreffende artikelen ontvangt u een ontvangstbewijs, het aankoopbedrag wordt NIET contant terugbetaald maar teruggestort op uw rekening.

  Onze vestigingsadressen zijn:

  Voorwinden Modemall
  Smidsweg 7
  3295 BT 's-Gravendeel

  byVOORWINDEN - de Voorwinden Boutique
  Scheepmakershaven 2
  3261 KN Oud-Beijerland

  Voorwinden Intersport
  Winkelcentrum Walburg
  Dollard 1
  3332 EE Zwijndrecht
 • Wat moet ik doen in geval van een klacht?
  In geval van een klacht dient u contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@voorwinden.nl. Wij streven ernaar klachten zo spoedig mogelijk (binnen 3 werkdagen) te behandelen.
 • Krijg ik mijn geld terug bij een verhoogde kortingsactie?
  Nee, bij verhogingen van kortingsacties wordt geen geld terug gegeven, de normale procedure is dat een artikel retour moet worden gestuurd. Het artikel dient door u weer opnieuw besteld te worden.
 • Wanneer kan ik bij een retour mijn geld terug verwachten?
  Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 3-4 werkdagen terug op de rekening waarmee u betaald heeft. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.
 • Retourneren van schoenen.
  Het retourneren van schoenen is alleen mogelijk in de originele doos. Zonder de originele verpakking kunnen wij de retour niet verwerken.

Voorwinden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.