Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Voorwinden sport
  De sportzaak voor u
  Bij Voorwinden in het winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht bent u voor vrijwel elke sport aan het juiste adres. Van kleding tot hardwaren, van schoenen tot accessoires, u vindt het allemaal in ons sportfiliaal in Zwijndrecht. De grootste en bekendste merken in de sportwereld worden bij ons gepresenteerd. Daarnaast staan de sportadviseurs voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en geven u de beste service. Ook vindt u bij ons teamkleding van HC Derby, Albatros, DVS69, DMHC, IFC en Conventus. Hieronder ziet u een selectie van de sporten waarvoor u bij ons terecht kunt. 

  Openingstijden

  Voel je welkom

  VOORWINDEN - SPORT

  ZWIJNDRECHT

  Winkelcentrum Walburg

  Dollard 1

  3332 EE Zwijndrecht 

  078-6305062

  Bekijk hier de actuele openingstijden

  Routebeschrijving

  Hockey
  Voetbal
  Korfbal
  Tennis
  Extra services
  in 's-Gravendeel

  Personal dresser

  De persoonlijke touch


  Heeft u moeite met het uitkiezen van de juiste kledingstukken? Onze personal dressers staan u graag bij met modeadvies en handige tips en tricks.
  Meer info

  Kostuumafdeling

  Service op maat


  Op de kostuumafdeling in 's-Gravendeel nemen wij "service op maat" heel letterlijk. Want elk kostuum wordt zo nodig perfect op maat gemaakt in ons eigen atelier. Wil u nog een stapje verder gaan, dan bieden wij maatkostuums van diverse topmerken.
  Meer info

  Sissy & Voorwinden parfumerie

  Haar & make-up stylist


  In 's-Gravendeel kunt u ook terecht voor (re)styling van uw haar en/of make-up. Het team van de Voorwinden Parfumerie en haarstylist Sissy vullen elkaar daarbij perfect aan.
  Contact
  Altijd wat te beleven
  Voor het hele gezin

  Upcoming


  Modeagenda

  Bij Voorwinden is altijd iets te beleven, variërend van merkendagen en clinics tot grootschalige modeshows en Premièredagen. 

  In maart en september brengen wij u traditiegetrouw op de hoogte van al het nieuws op het gebied van mode, lifestyle en beauty.
  Twee keer per jaar worden de Premièredagen gehouden. Tijdens dit evenement wordt met wisselende activiteiten de start van het nieuwe modeseizoen wordt gevierd.

  Tijdens de modeshows in maart en september kunt u "live" kennis maken met de nieuwe mode en zo inspiratie op doen voor een nieuw modeseizoen. Klik hieronder voor verdere informatie over de modeshows en om de kaartverkoop in de gaten te houden. 


  Ook de DenimDays zijn inmiddels een terugkerend evenement. 

  Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte en hoeft u nooit een evenement te missen. 

  Voorwinden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.