Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Gezien in de media

Happy December! We kijken terug op de afgelopen weken waar verschillende presentatoren items uit onze winkel aan hebben gehad. Zie je een leuk artikel hieronder? Klik op het product om meer informatie te krijgen. Als je interesse hebt in een artikel dat je hebt gezien in de media, kun je ons altijd vinden in de aftiteling. Op de website zijn de artikelen te vinden! Is dit niet zo? Je kunt altijd contact met ons opnemen via Instagram of Facebook. Pssst... Veel items van hieronder zijn nu in de SALE!

Fidan Ekiz in De Nieuwe Maan

Fidan Ekiz draagt regelmatig items uit onze winkel. Zij wordt gestyld door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique). We kunnen er niet omheen, Fidan Ekiz kan alle kleuren hebben. Zo ook deze mooie, blauwe blouse van Kudibal.Op de foto hieronder draagt Fidan een blouse van Dante6.


Onderstaande blouse is van SET. Deze mooie, velvet blouse werd gedragen door Fidan Ekiz. Ook Evelien de Bruijn van Hart van Nederland op SBS6 had deze blouse aan.
Hart van Nederland op SBS6

Tijdens het presenteren van Hart van Nederland op SBS6 droeg Mirella van Markus op onderstaande foto een velvet blazer van Catwalk Junkie. Helaas is deze blazer uitverkocht.Ook Mirella van Markus wordt gestyld door Stijlfabrique. Hieronder heeft ze een blouse aan van Stine Goya. Helaas is deze blouse uitverkocht.Evelien de Bruin droeg in een aflevering van Hart van Nederland een trui van ONLY. Helaas is deze trui uitverkocht, maar de trui is wel nog verkrijgbaar in blauw.Annemarie Brüning droeg tijdens het presenteren een blouse van Essentiel.


Marlayne Sahupala droeg een t-shirt van Ambika. Dit merk is verkrijgbaar in de winkel in 's-Gravendeel.EditieNL op RTL4

Jetske Schrijver wordt gestyld door Stijlfabrique met items uit onze winkel. Op de foto hieronder draagt Jetske een blouse van Baum und Pferdgarten. Helaas is deze blouse uitverkocht.Hieronder draagt Jetske een blazer van ALIX. De blazer heeft sierlijke mouwen voor net een extra touch. De blazer is ook verkrijgbaar in het zwart.Jetske droeg ook een blouse van Fabienne Chapot met een toffe print die wel per maat kan verschillen.Ook haar collega Margreet Beetsma droeg een blouse uit onze winkel. Zij droeg een blouse van Marie Sixtine.Luuk Ikink droeg tijdens het presenteren van RTL Boulevard een hele set van G-Star. Het t-shirt is helaas uitverkocht, maar hier zijn veel andere, toffe t-shirts van G-Star te vinden.

Voorwinden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.