Get Inspired!

Ontdek nu onze nieuwste editie van GALLERY magazine. Deze uitgave toont de mooie voorjaarscollecties en al het nieuws dat je dit seizoen bij Voorwinden kunt verwachten. 

Blader en click door om online te shoppen of maak "live" kennis met alles wat wij dit voorjaar te bieden hebben tijdens een bezoek aan 's-Gravendeel.

SHOP-IN-SHOP NN.07 

Op de mannenmode-afdeling presenteren we met trots een exclusieve shop-in- shop van NN07. Dit Deense merk, opgericht in 2007, breekt met conventies door hun 'No Nationality' filosofie, waarmee ze laten zien dat goede stijl geen grenzen kent. 

NN07 is gericht op het maken van kleding die niet alleen nu, maar ook in de toekomst gedragen kan worden. Met een nadruk op subtiele ontwerpen, verfijnde details en hoogwaardige materialen biedt NN07 een collectie die zowel casual als verfijnd en elegant is. Van perfect zittende broeken en shirts tot duurzame jassen en stijlvolle accessoires en alles in een herkenbare individuele stijl.. 

Tot ziens in ’s-Gravendeel!


MORE THAN FASHION

Naast toonaangevende fashion voor iedereen en elke gelegenheid, bieden wij nog veel meer. Kom bijvoorbeeld gezellig lunchen in ons modecafé, blader door de prachtige boeken in onze bookstore, of ontdek de heerlijkste verzorgingsproducten in onze parfumerie!


OUTFIT OF THE DAY

TIJDENS HET SHOPPEN 

Voor een ultieme winkelervaring kunt u terecht in ons Modecafé. Lunch met een heerlijk broodje of een gezonde salade. Pauzeer met een lekkere cappuccino of gemberthee voor een energieboost om weer verder te winkelen. Of geniet van een frisse rosé van het Zuid-Franse Domaine Rinaudo met een heerlijke borrelplank. 


VOORWINDEN OP INSTAGRAM

   

   

GALLERY MAGAZINE 

Ontdek nu onze nieuwste editie van GALLERY magazine. Deze uitgave neemt je mee naar de wonderen van Scandinavië. Blader het door en get inspired!

8.000 M2 SHOPPLEZIER

Op ruim 8.000 m2 is in 's-Gravendeel voor iedereen en elke gelegenheid de juiste outfit te vinden. Naast honderden topmerken in de mode en sport vindt u er lingerie, nacht- en beenmode, een uitgebreide collectie schoenen en tassen, mode-accessoires en een parfumerie.