Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Lockdown informatie

  Door de aangescherpte maatregelen en de lockdown kunt u niet meer naar onze winkels komen om te winkelen. Onze service blijft hetzelfde, maar dan op afstand. 

  Shoppen op afspraak

  Vanaf 3 maart kunt u weer shoppen op afspraak bij ons. Maak hier uw afspraak.

  Click & Collect

  Wil u er zeker van zijn dat u uw pakket op tijd in huis heeft, kies dan voor de optie afhalen. Wanneer u op een werkdag voor 12.00 uur bestelt, kan dat in principe dezelfde dag. Pakketten kunnen worden afgehaald van maandag tot en met zaterdag van 09:30 - 17:30 uur bij de winkel in 's-Gravendeel. Zodra uw pakket klaarligt voor u, ontvangt u een mailtje met daarin de afhaalinstructies.  PostNL

  Vanaf het moment dat u een Track & Trace-mail van ons hebt ontvangen, betekent dit dat het pakket ons pand verlaten heeft. Ondanks dat de Track & Trace-code aangeeft dat het pakket nog niet bij PostNL is. Vanwege de drukte bij PostNL klopt deze tekst niet altijd.

  Advies op afstand

  Heeft u advies nodig bij uw outfit? Neem contact met ons op via de telefoon (078-6305050), mail (klantenservice@voorwinden.nl) of WhatsApp (078-6305052). Wij helpen u verder door u te koppelen aan de juiste persoon.
  Scan deze QR-code om ons te chatten op WhatsApp:

  Wij zijn in de lockdownperiode bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:30 uur - 17:30 uur.

  Outfit inspiratie

  Om u te inspireren met onze collectie, hebben wij volledige looks voor u samengesteld. Klik hier om het overzicht te bekijken.
  Voor meer inspiratie kunt u ons volgen op Instagram en Facebook!

  Sint Cheques (kraskaarten)

  De inleverdatum voor de Sint Cheques is verlengd voor onbepaalde tijd tot nadere informatie over heropening.

  Inpakservice

  Wij bieden u onze inpakservice aan. Heeft u iets besteld wat ingepakt moet worden? Laat het weten bij de 'opmerkingen' van uw bestelling. Dan pakken wij het feestelijk voor u in.
  Voorwinden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren.