Heren Kostuums

Iedere man heeft waarschijnlijk wel een of meerdere kostuums in zijn kast hangen. Het kostuum wordt gebruikt voor zakelijke en formele gelegenheden maar ook voor allerlei feesten zoals een bruiloft of een gala. Wanneer er op een uitnodiging een dresscode staat, is het kostuum bijna altijd de meest geschikte outfit. Naar een Black tie draag je een smoking die staat voor elegant en chique. De dresscode White tie betekent dat je in een rokkostuum hoort te verschijnen. Het jasje hiervan wordt altijd open gedragen. Onder het jasje draag je een wit hemd met opstaande boord, omgeslagen boordpunten en dubbele manchetten. Tenue de Ville betekent “ stadskleding”. Ondanks dat je het niet direct zult verwachten, hoor je ook naar deze gelegenheid in een kostuum te komen. Deze stijl zien we vaak op recepties. Ga voor een zwart of donker twee- of driedelig kostuum aangevuld met een effen das en nette schoenen. 

Het juiste pak is een onmisbaar item in de garderobe van de moderne man. In een goed kostuum ziet iedere man er goed uit. Bij Voorwinden vind je vele kostuums voor heren. Van eigentijdse pakken met een printje tot traditionele kostuums. Prachtige materialen en goede pasvormen zijn vanzelfsprekend bij Voorwinden. De meesterlijke afwerking en het traditionele vakmanschap staan garant voor het hoogste draagcomfort. Alleen de beste merken zoals Hugo Boss, Selected en Corneliani worden geselecteerd door de inkopers van Voorwinden. 
Kom onze uitbreide kostuumcollectie eens bekijken in onze vestiging in ’s Gravendeel. Daar staat ons personeel voor u klaar om u te helpen aan het geschikte kostuum voor uw pasvorm.

Er zijn helaas geen artikelen meer op voorraad