Wie we zijn & wat we doen

Op ruim 8.000 m2 in 's-Gravendeel is bij ons voor iedereen en elke activiteit de juiste kleding te vinden, van baby tot senior en van elegante partykleding tot high tech sport-outfit. Onze mode is toonaangevend en vooruitstrevend, maar service, klantvriendelijkheid en een prettige ongedwongen sfeer zijn bij ons net zo belangrijk. 

Op ongeveer 300 m2 vindt u onze byVOORWINDEN Boutique in Oud-Beijerland. In deze winkel hangt de damescollectie van een geselecteerd merkenaanbod uit 's-Gravendeel. 

In Zwijndrecht brengen wij in ons Intersport filiaal een uitgebreid sport assortiment. 

Naast honderden topmerken in mode en sport bieden wij lingerie, nacht- en beenmode, een uitgebreide schoenen en tassencollectie, een parfumerie en mode-accessoires. Onze Modecafés zijn de plek om even te relaxen met een geurige espresso en een heerlijk broodje. 

Onze service gaat verder. In ons atelier vermaken wij uw kleding gratis en parkeren doet u bij ons voor de deur ook gratis. Daarnaast organiseren wij elk seizoen modeshows en boekt u bij ons gratis personal dressers. Ook hebben wij wekelijks Looking-Better-Dagen waarbij naast uw kleding ook uw haar en make-up een update krijgen. 

Tot ziens!