Armband

Onze collectie armbanden bestaat uit prachtige exemplaren die geschikt zijn voor iedere dag en gedragen kunnen worden naar vele speciale gelegenheden. In de online shop van Voorwinden vind je armbanden die zijn gemaakt van verschillende materialen zoals leer, metaal en kunststof. Iedere armband is uniek en voorzien van een persoonlijke, tijdloze of trendy touch.
Je vindt armbanden die geschikt zijn voor ieder seizoen en te combineren zijn met verschillende soorten kledingstukken en outfits. Zoals statement exemplaren die je outfit een fashionable boost zullen geven. Maar ook fijne en subtiele armbanden die je goed los van elkaar kunt dragen of met elkaar kunt mixen en matchen voor een ware armcandy.

“Mix en match voor een echte armcandy”

Een nieuwe, opvallende armband geeft een simpele of basic outfit een stijlvolle twist. Geef je outfit wat kleur met de kleurrijke armbanden van Monday March en Ambre Babzoe. Of kies voor een armband van Hooked die prachtig staat bij een minimalistische look. De armbanden van Barong Barong geven je look een wereldse touch en zijn een prachtige eyecatcher bij een outfit in een effen tint.
Naast deze merken vind je armbanden van labels zoals Oco Ibiza, The Rubz en van Coesant Design.
Deze armbanden zorgen ervoor dat je elke dag weer prachtig voor de dag komt!  

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina