DEZE BABYMODE WIL JE NIET MISSEN DEZE ZOMER

Bij een hippe moeder kan de baby natuurlijk niet achter blijven. Komt dat even mooi uit want deze zomer zijn de babycollecties hipper dan ooit. We zien heel veel printjes, allerlei kleuren en nieuwe modellen. De items uit de nieuwe collecties lenen zich ook uitstekend voor een flinke dosis mix & match. In deze kleertjes wordt jouw baby de allermooiste van dit seizoen!

Sweet girl

Voor de meisjes zijn de zachte pasteltinten dit seizoen het helemaal. Gecombineerd met felle kleuren zoals oranje mag je baby opvallen deze zomer. Fijne boxpakjes en heerlijke broekjes en shirts van zacht katoen zorgen ervoor dat je baby zich de hele dag comfortabel voelt. Ook de mutsjes voor de allerkleinsten zijn té cute. Tip: mix en match zacht roze ook eens met kleuren zoals grijs en mintgroen. Zo heb je iedere dag weer een ander setje!

Stoere little man

Streepjes en veel prints laten jouw kleine dude rocken deze zomer! Schattige boxpakjes worden stoer door grafische prints, auto’s, insecten en kleine robots. We zien dit seizoen veel blauw en groen in allerlei tinten. Van diep donkerblauw tot mintgroen en van zacht babyblauw tot turquoise. Tip: mix en match streepjes ook met andere prints voor een speels en jongensachtig effect.

Benieuwd naar de baby zomercollectie? Klik op de foto's. Of kom naar één van de winkels voor persoonlijk advies.

Wij wensen je alvast veel shopplezier!

Chris

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er binnen Voorwinden gebeurt, like dan ook onze Facebookpagina of Instagram voor het laatste Voorwinden nieuws. En vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal en bekijk iedere week een nieuwe aflevering van Voorwinden tv!