ZIJ HEEFT DE BROEK AAN

Dames! Zijn jullie ook beetje uitgekeken op de skinny die wij al een aantal jaar ieder seizoen dragen? Dan hebben wij goed nieuws! Dit najaar is er namelijk veel keuze in verschillende modellen.
Langzaam zien we het straatbeeld veranderen en stiekem kun je er ook niet meer omheen. Dus wie gaat er mee voor verandering en heeft DE broek aan?
Ons modehart gaat er sneller van kloppen en wij hopen die van jou ook. Laat je alvast inspireren en shop de nieuwste broekentrends hieronder of laat je adviseren bij ons in de winkel.

De Culotte.
Dit is een type broekrok en is in verschillende varianten te verkrijgen.
Zo is de culotte er in een jumpsuit, met een leather look of in een stoffen versie. Het afgelopen voorjaar zag je dit model al in het straatbeeld opkomen en dit najaar ontwikkelt het zich verder. 


Supertrash


Scotch & Soda

 

De Flared Jeans.
De broek met de uitlopende pijp is hip! We kunnen er niet meer omheen want dit type broek maakt echt zijn comeback. We zien het model nu al twee seizoenen en de Flare is bezig aan een heuse opmars . De broek die toch wel zo kenmerkend is vanuit de jaren ’70.
Pluspunt van de Flare; je krijgt er oneindig lange benen van en wie wil dat nou niet?


By Malene Birger


G-star


ST Studio

De Cropped Flared Jeans.
De naam zegt het eigenlijk al, de korte versie van de Flared jeans. Dit model is nog redelijk nieuw in het modebeeld, maar ook de Cropped Flare is te shoppen bij Voorwinden. De Cropped Flare komt net boven de enkel en wordt ook wel het kleine zusje van de Flare genoemd.


By Malene Birger

De Wijde Pantalon.
Na al die strakke broeken wil je niets anders meer nadat je de wijde pantalon voor het eerst weer hebt gedragen.Dit model heeft een andere pasvorm dan de Flare. Deze pantalon begint namelijk al wijd op de bovenbenen en loopt vanuit de broekspijp recht naar beneden. De wijde pantalon heeft nog enigszins het stempel van een klassieke broek, maar in de huidige tijd is deze broek ook erg goed sportief en/of stoer te dragen. Durf hier dus mee te combineren!


Set


Scotch & Soda


Selected Femme

Naast de bovengenoemde modellen zijn de printbroeken ook nog steeds een absolute musthave! En wees gerust, de skinny verdwijnt ook nog niet uit het straatbeeld. Maar het is leuk om te zien dat het modebeeld altijd in beweging blijft en wij bewegen mee!