WINTERSPORT TRENDS

Nu het wintersportseizoen weer gaat beginnen, vertellen wij wat de laatste trends zijn op de piste.
Dat het comfortabel moet zitten is een feit, maar je wilt er ook leuk uitzien! Wat zijn dit jaar nu de trends op dit gebied?

Om te beginnen is het belangrijk dat je kleding functioneel is. Zorg er voor dat je kleding waterafstotend is, goede ventilatie heeft (tegen transpiratie), warm is, maar ook voldoet aan genoeg bewegingsvrijheid.

Wat is nu hip?
De wintersportkleding van nu is aangesloten maar ook ruimvallend. Zo heb je als vrouw de keuze voor een pak aan één stuk of kies je liever voor een aansluitende broek met een wijd jack? Wat de kleuren betreft zien we momenteel veelal donkere kleuren, bijvoorbeeld bordeaux, donkerblauw, groen en natuurlijk is zwart een kleur welke nooit uit de mode gaat. Al deze kleuren stralen kracht en zelfverzekerdheid uit!

Wie niet van donkere kleuren houdt, kan het makkelijk combineren met felle kleuren. Want ook die zie je dit seizoen terug komen, wat bij ons het voorjaarsgevoel een beetje naar boven brengt.

Om je outfit helemaal af te maken heb je natuurlijk nog een helm, bril, handschoenen en niet te vergeten voor de après-ski een hippe muts nodig! Je mag gezien worden, dus kies voor opvallende accessoires. Zo ga je helemaal comfortabel en fashionable de piste af!! Wij hebben wat sets gemaakt om je te inspireren en je wintersport garderobe uit te breiden. 
Zo ben je weer helemaal up to date.
 

 

Voor deskundig advies over alle hardware, helmen & skibrillen/goggles kunt u terecht in onze vestigingen in 's-Gravendeel & Zwijndrecht. Hier helpen wij u graag met het uitzoeken en op maat stellen van uw schoenen, ski's of snowboard.