Buiten wordt het kouder en de sneeuw heeft zich al een paar keer laten zien dit jaar. En dat is heerlijk voor de wintersportliefhebber! De wintersport gekte is losgebarsten en daarom ben ik voor je op zoek gegaan naar de nieuwste en leukste trends zodat jij ook dit jaar stijlvol en volgens de laatste mode op de piste kunt staan.

Natuurlijk is zwart always a good idea, maar dit wintersportseizoen zien we voor de dames vooral veel prints en vrouwelijke tinten zoals lichtblauw, roze, dieppaars en donkerblauw. Een outfit gehuld in één kleur of print is een grote favoriet op de piste.
Het grote verschil met voorgaande jaren is dat we dit jaar meer getailleerde kleding zien en dat de kleding niet alleen maar op de piste draagbaar is. Want de kledingstukken worden steeds meer gemaakt om deze ook buiten de piste te kunnen dragen. Een donsjas was nog nooit zo hip op straat.
Ook wordt de kleding steeds comfortabeler. Vooral de ultralichte donsjassen zijn helemaal hot.

Voor de heren blijven zwart en grijs nog altijd goede kleuren op de piste. Al sta je dit jaar in fel oranje het meest fashionable in de sneeuw. Het bomberjack is er voor zowel dames als heren. Dit jack is ideaal voor een wandeling in de sneeuw of voor de koude avonden en nachten.

En last but not least is een wintersportoutfit natuurlijk pas compleet met het juiste materiaal. Bij Voorwinden vind je een grote collectie aan wintersportmaterialen. Ook kun je jouw schoenen laten “bootfitten”. Hiermee worden jouw schoenen precies naar de vorm van je voet aangepast. Voor het ultieme draagcomfort. Voor meer informatie hierover kun je terecht in de modemall in ’s Gravendeel.   

Ben jij benieuwd geworden naar alle trends op het gebied van wintersportmode en toe aan een flinke dosis wintersport inspiratie? Kom dan op zaterdag 30 januari as. naar de Voorwinden vestiging in ’s Gravendeel voor het leukste ski en snow event van 2016!

Chris

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste Voorwinden nieuws