WELKOM 2016!

Happy new year! 2016 is begonnen en wij gaan dit nieuwe jaar fris van start met de lancering van de allereerste Voorwinden blog!

Op Voorwinden blog vind je iedere week de leukste artikelen boordevol informatie, inspiratie en tips op het gebied van mode en styling geschreven door stylist en fashionblogger Chris van ‘Styled by Chris’. Chris geeft je wekelijks een update van de laatste trends, advies over “how to wear” en inspirerende stylingtips van één item tot een complete outfit. Ook komen de laatste ontwikkelingen op modegebied aan bod en word je op hoogte gehouden van alle ins en outs over de winkels van Voorwinden.
In de eerste blogs kun je alles lezen over de wintersale en wintersport. Wat zijn de mooiste artikelen uit de Voorwinden sale en hoe kun je deze combineren? Wat zijn dit jaar de trends op het gebied van wintersportmode en hoe sta je dit jaar als gezin hip op de piste?
Raak geïnspireerd door de mooiste en meest originele cadeaus voor Valentijnsdag en laat je alvast meenemen door de nieuwe voorjaarsmode trends.
En heb je een item gezien maar even geen tijd om naar één van de winkels te komen? Geen punt, want bijna alles wat je ziet is direct online te bestellen op Voorwinden.nl.  Dit alles en natuurlijk many more vind je hier op Voorwinden blog!

Ik wens jullie allemaal een fantastisch, gelukkig en stijlvol 2016!

Chris

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste Voorwinden nieuws