De uitverkoop is nog in volle gang, maar de winkel stroomt ook al vol met de nieuwe lente/zomer collecties. Wij willen je alvast een klein voorproefje geven welke trends je het aankomende seizoen gaat zien. Zijn er nieuwe trends? Wat zijn de trend kleuren? Wij gaan het al een klein beetje verklappen!

Statement mouw
Een nieuwe trend dit seizoen, de statement mouw. Denk hier aan pofmouwen, uitlopende mouwen of mouwen versiert met volants of franjes. Deze inspiratie werd gehaald uit de jaren 80, maar ook de renaissance periode.

Bron: Bloglovin', collagevintage.com


Bron: Pinterest, Vogue


Bron: Instagram @whowhatwear 


Denim
Het meest tijdloze materiaal; denim. Dit seizoen mag het nog steeds denim op denim zijn, maar ook mag het versierd zijn met patches of geborduurde bloemen. Denim is alles behalve clean dit seizoen. 

Bron: Pinterest, Bloglovin


Bloemen print
We kunnen er echt niet omheen, de bloemen print. Blouses, rokken en/of jurken; een bloemen print mag niet ontbreken in de kast. Leuke romantische bloemen jurkjes zorgen voor een zomers gevoel, wij krijgen er al zin in! 

Bron: Instragram @ganni


Bron: Pinterest, Tumblr


Kant
We zagen de afgelopen seizoenen al veel kant, maar ook dit aankomend seizoen is het veel terug te zien in het modebeeld. Een echte musthave wat ons betreft. Draag een kanten top bijvoorbeeld onder een trui en laat een subtiel randje er onder uit komen, zo maak je het net even wat spannender.

Bron: Instagram @hofmanncopenhagen


Bron: Instagram @hofmanncopenhagen


Kleuren
Het wordt een vrolijk seizoen, naast alle leuke prints die terug komen gaan we ook weer veel kleur zien. Rood, kobalt blauw, oranje en groen zijn de hoofdkleuren.

Bron: Instagram @bymalenebirger


Bron: Instagram @bymalenebirger


Bron: Instagram @bymalenebirger


Bron: Instagram @ganni


Bron: Instagram @ganni

Dit was een klein voorproefje op het nieuwe seizoen, ben je verder nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de winkel en laat je daar verder inspireren.