DIT ZIJN DE MOOISTE GEUREN VAN DIT VOORJAAR

Net als je garderobe verandert ook je parfum tijdens de verschillende seizoenen van het jaar. Nu de lente is begonnen gingen wij op zoek naar geuren die ons blij maken en doen denken aan een zonnige lentedag. Wij zetten onze favorieten alvast voor je op een rijtje.

Narciso poudrée
Een op en top vrouwelijk parfum door de witte jasmijn blaadjes en de Bulgaarse roos. Het lijkt net of je de rozenblaadjes voelt als je dit parfum draagt. Dit wordt versterkt door het hart van de poederachtige musk.

Rem L'acqua
Een nieuwe variant op de bekende Rem geur van Reminiscence. Dit parfum doet ons denken aan een wandeling langs het strand en geeft herinnering aan vakanties in de zon. Rem l'acqua heeft frisse elementen waardoor dit eau de toilette geschikt is voor ieder moment van de dag.

Biotherm Eau soleil
Dit is dé zomergeur van Biotherm. Een heerlijk parfum met de geur van zonnige zoetigheid van vijgen gecombineerd met het frisse van citrus. Dit parfum is zowel te gebruiken als bodyspray en als geur. Het is een ideaal parfum voor wanneer je van het strand of uit de sportschool komt en je even wilt opfrissen. Geen nare geurtjes meer maar een heerlijk fruitige, bloemige geur die je een echt zomergevoel geeft.

Hermes Eau de néroli doré

“Hoewel we gewoonlijk erg weinig neroli in parfums doen, heb ik er deze keer, en meer dan ooit tevoren, heel veel in gedaan” aldus Jean-Claude Ellena. Dit is de vijfde creatie binnen de familie van de Colognes en een eerbetoon aan prinses Nerola die haar handschoenen hiermee parfumeerde. Bevat heel veel Neroli en dit maakt het een prachtig bloemig eau de cologne.

Hermes Eau de rhubarbe écarlate
Dit is een heel bijzonder, gedurfde en speelse geur. Met de geur van de zurige rabarber in combinatie met de velourszachte witte muskus. Voor de dame en heer die echt van iets unieks houden. Deze 2 colognes van Hermes mogen gedeeld worden.

Issey Miyake L’eau d’issey summer
Ze zijn er weer, de zomer edities van l’eau d’issey! Deze jaarlijkse topper heeft niet veel tekst nodig. Na het ruiken van dit parfum met de frisse geur van water, bloemen en het bos krijg je enorm veel zin in de zomer!

Linari, Notte Bianca
Dit is één van de geuren van het Italiaanse merk Linari, voor dames en heren. Notte Bianca staat voor slapeloze nachten maar dan in “a good way”. Dit parfum is spannend en verdwazend en echt de moeite waard om even te komen testen! 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe zomerse parfums? Kom dan langs in ’s Gravendeel & Oud-Beijerland en test ze zelf!

Chris

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er binnen Voorwinden gebeurt, like dan ook onze Facebookpagina voor het laatste Voorwinden nieuws. En vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal en bekijk iedere week een nieuwe aflevering van Voorwinden tv!