DE MOOISTE WITTE VOORJAARSITEMS

Het voorjaar staat voor de deur! En voor velen is dit misschien wel het meest favoriete seizoen van het jaar. De dagen worden langer, er is meer zon, de natuur staat in bloei en de eerste terrasjes gaan weer open. Zodra het voorjaar begint willen we vaak alles anders; een fris interieur, een nieuwe coupe en een update van de garderobe. Alle donkere en dikke winterkleding maakt plaats voor lichte kleuren en luchtige stoffen.

Zoals ieder jaar is wit ook dit jaar weer een kleur waar we niet omheen kunnen in de lente en de zomer. Wit is de kleur van reinheid en zuiverheid en wit creëert licht, zelfs als de zon nergens te bekennen is. Wit doet in de zomer wat zwart doet in de winter. Combineer meerdere items van verschillende texturen voor een mooie zomerse outfit. Of draag wit als accessoire, bijvoorbeeld met hippe sneakers, een eye-catching sieraad of een zomerse shawl.

 

Wij selecteerden de mooiste witte items voor het voorjaar:

1. Deze blouse met boyfriend fit van Denim & Supply is een absolute musthave voor je garderobe. Op Voorwinden tv lieten wij al zien hoe je deze goede basic op verschillende manieren kunt dragen. 

 

2. Witte sneakers zijn dé grote favoriet van aankomend modeseizoen. Deze mooie Adidas sneakers met hip printje zijn oneindig te combineren en super comfortabel!

 

3. Dit seizoen zullen we ook veel mooie items voorbij zien komen met een sporty touch. Zoals deze top van Stella Nova die door de geperforeerde stof een sportieve uitstraling krijgt.

 

4. The Rubz maakt prachtige eyecatchers. Deze witte schakel armband is een mooie toevoeging aan een all white look.

 

5. Staat er nog een fris voorjaarswindje of wil je je outfit een upgrade geven? Dat kan met deze shawl van Maison Scotch. Hij is helemaal on trend door het stippenpatroon.

 

Chris

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er binnen Voorwinden gebeurt, abonneer je dan op ons YouTube kanaal en like onze Facebookpagina voor het laatste Voorwinden nieuws.