The Suit,

De eerste leveringen van de voorjaarscollectie hangen alweer in de winkel, maar wij willen u nog inspiratie op laten doen middels een trend welke dit najaar op is komen zetten. Het vrouwenpak is flink in opkomst! Wat je goed zakelijk kunt dragen, maar ook on-trend. Kies voor een uitbundige print of ga voor ton sur ton wat mooi is in zijn eenvoud. Wil je deze feestdagen een keer iets anders dan een mooie jurk, zet jezelf dan op voetstuk in een mooi pak en combineer het met een mooie kanten top en een paar hoge hakken.
Wij hebben 3 inspirerende sets voor je samengesteld. Al deze sets kunnen goed naar kantoor gedragen worden, maar ook zeker voor de feestdagen!

Set 1

Dit pak van Amator heeft een behouden print, toch net even wat anders dan de basic pakken die we normaal zien.


Set 2

Dit pak van Maison Scotch is uitbundig in zijn print, door het te combineren met een rustige top in een behouden kleur, hou je het geheel toch rustig.

Set 3

Dit pak van het merk Hofmann hebben we ton sur ton gecombineerd, de eenvoud van het pak komt zo goed tot zijn recht. Het merk Hofmann is het komend seizoen voor het eerst bij Voorwinden verkrijgbaar. Door de soepele stof van het pak, kun je dit ook goed dragen in de zomer met een leuke sneaker.