THE CATS WERE OUT

Als er één print is vanuit het dierenrijk die in het modebeeld inmiddels een ware klassieker genoemd mag worden dan is het de leopard print wel! Zoals met vele modetrends is deze print het ene seizoen wat nadrukkelijker aanwezig dan het andere seizoen, maar echt verdwijnen zal de print nooit.

Zo kunnen we wat betreft deze print zelfs wel zeggen dat het een basic patroon is geworden dat in welke vorm dan ook in uw kledingkast aanwezig dient te zijn! Doordat de print inmiddels een klassieker is geworden is deze ook niet seizoensgebonden en kunnen we dit item elk seizoen dragen in combinatie met de trends van dat moment.

We love leopard!!

Dit najaar wordt je overspoeld met deze print verwerkt in een jas, broek of top. Maar ook aankomend voorjaar zie je deze trend weer, in onder andere de nieuwe collectie van het merk Ganni.

Je kunt deze print op veel manieren stylen en zeker ook print op print dragen. Zoals in dit item al vaker benoemd, durf ook met de leopard print je fantasie te gebruiken en denk out of the box.

Uiteraard helpen wij u een beetje op weg en stellen wij wat setjes samen om u te inspireren.