DE 5 LEUKSTE TIPS VOOR MOEDERDAG

Aankomende zondag is het Moederdag! Dé dag van het jaar waarop we onze moeders eens extra mogen verwennen. En natuurlijk wil je haar op deze dag graag iets moois, leuks en speciaals geven. En omdat de meeste Moederdagcadeaus pas op het laatste nippertje worden gekocht (echt waar!) zetten wij onze beste tips nog even voor je op een rijtje.

Koop iets wat ze niet voor haarzelf zou kopen…..
Een heerlijk parfum, een mooie crème of een lipstick die ze zelf eigenlijk te duur vindt om te kopen. Now it’s your time, want hiermee zul je haar echt verrassen!

Verras haar met ontbijtje op bed….
Al jarenlang is dit cadeau groot favoriet op Moederdag. Waarom? Omdat eigenlijk alle moeders houden van lekker eten én omdat ze ’s ochtends in plaats van in de keuken staan nog lekker even kunnen luieren in bed. Tip: een gekookt eitje, verse jus en warm croissant zijn natuurlijk altijd goed. Maar wat dacht je van wentelteefjes met yoghurt en vers fruit? Net even anders en o zo lekker!

Personal note…..
Een mooi cadeau hoeft echt niet veel te kosten. Een lief kaartje of briefje met een persoonlijke tekst (of tekening van de kinderen) heeft vaak een groter effect dan een duur cadeau!

Ga een dagje shoppen…..
Niets zo leuk als een dagje shoppen met mama! Ga samen op zoek naar dat ene jasje of maak haar gelukkig in een compleet nieuwe outfit. Bij Voorwinden kun je ook samen met een personal dresser kijken naar datgene dat echt bij haar past en wordt ze begeleidt door het enorme modeaanbod!

Last but not least; geef haar een giftcard…..
Een giftcard is het ideale cadeau voor Moederdag! Hiermee kan ze zelf iets uitzoeken dat bij haar past of iets kopen wat al tijden op haar wishlist staat. Succes gegarandeerd! Wist je dat je bij Voorwinden de leukste cadeaubon kunt kopen? Altijd super leuk ingepakt waardoor deze bon al een cadeautje op zich is om te krijgen!

Wat koop jij voor Moederdag? Kom nog snel even langs voor jouw leukste Moederdagcadeau!

Chris

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er binnen Voorwinden gebeurt, like dan ook onze Facebookpagina voor het laatste Voorwinden nieuws. En vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal en bekijk iedere week een nieuwe aflevering van Voorwinden tv!