HOW TO WEAR: DE BLAZER DE CASUAL WAY

De blazer is altijd een fijn en ideaal kledingstuk om te dragen naar je werk of naar een business lunch. Maar heren, de blazer is niet alleen geschikt voor zakelijke aangelegenheden. Deze looks laten je zien dat dit item ook heel goed casual draagbaar is. Dus gentlemen, steal these streetstyle looks!

Casual minimalism

Dat minimalisme nog steeds hot is bewijst deze look. Voor deze outfit heb je slechts een aantal kwalitatief goede en mooie basics nodig en klaar ben je! Belangrijk bij deze look is dat je kiest voor neutrale kleuren en een tijdloze items. Hier vind je het shirt, de blazer en de pantalon.

Stripes & sneakers 

De streep is nog steeds helemaal on trend. Ook dit seizoen kun je er niet omheen. En een streepshirt is super goed te combineren met een nette blazer in een shabby chic look. Een mooie ripped jeans geeft de look een shabby en trendy touch en de sneakers zorgen ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt.

Casual Friday 

Na een dag op kantoor kun je zo door naar de borrel in deze trendy casual outfit. Door het lichte kleurenpalet is deze outfit perfect geschikt voor een zonnige lentedag. De omgeslagen pijpen van de pantalon en de lage sneakers geven deze look een comfy finishing touch. De blazer en het overhemd vind je hier.

 De schoenen in deze blog zijn verkrijgbaar bij van den Assem in ons filiaal in 's-Gravendeel.

Chris

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er binnen Voorwinden gebeurt, like dan onze Facebookpagina of volg ons op Instagram voor het laatste Voorwinden nieuws.