HET SPORTIEVE CHIC

Er is een nieuwe trend geboren! Tegenwoordig dragen we onze sportswear niet meer alleen naar de sportschool maar trekken het nu ook aan naar ons werk of met een avondje uit. Dit alles natuurlijk mits goed gecombineerd.

We brengen massaal meer tijd door in de sportschool en daar kom je niet meer weg met een hobbezak van een joggingbroek. Dat hoeft nu ook niet meer! Ook in sportswear worden de stoffen steeds luxueuzer en bevatten ze steeds meer speciale details. Daarom is het zonde om deze mooie sportkleding uitsluitend te dragen gedurende een zwetende workout.

Combineer jij je sportlegging met transparante stukken met een mooie kasjmieren trui en een paar veterboots met hakken? Of draag jij jouw adidas broek met een paar mooie pumps, gaaf shirt en een mooie blazer? Dan ben jij helemaal van nu!

Niet alleen de vrouwen doen mee aan deze trend, ook de mannen halen hun sportswear tegenwoordig niet enkel uit kast om te gaan sporten.

Sportswear van nu is dus duidelijk niet alleen functioneel, maar ook modisch!

Door het grote aanbod aan sportswear, in zowel dames- als herenkleding kunnen wij als geen ander deze opkomende trend laten zien. Wij laten u hier zien hoe wij deze trend oppakken en combineren. Laat u weer inspireren hoe wij een merk als adidas on-trend dragen.