In de afgelopen weken zijn de presentatrices van onder andere Hart van Nederland en Editie NL vaak gestyled in kleding uit onze winkel. Van een trui naar een jurk en van een blouse naar een broek; het kwam allemaal voorbij! Heb je iets voorbij zien komen dat je interessant leek? Kijk hieronder of het ertussen staat! Als je meer informatie over het artikel wil weten, kunt u op de foto van het artikel klikken. 

Margreet Beetsma in Editie NL

Presentatrice Margreet Beetsma heeft een aantal items uit onze winkel aangehad. Zij wordt gestyled door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique).

Twee keer combineerde zij een blazer met een t-shirt. Op de foto hieronder draagt zij een blazer en een t-shirt van Scotch & Soda. 

  

 

Op deze foto draagt zij een blazer en t-shirt van Fabienne Chapot. 

Naast blazers droeg Margreet ook blouses van verschillende merken. Op de foto hieronder heeft zij een blouse aan van Typical Jill. De strik aan de blouse is afneembaar.  

 

Ook droeg ze een blouse van Marie Sixtine. Op deze blouse staat een pauwenprint. 

 

Anne Meer in Editie NL

Naast Margreet Beetsma presenteert Anne Meer ook het programma Editie NL op RTL4. Zij droeg een blouse van SET. 

Amara Onwuka in Het Ontbijtnieuws

Amara Onwuka presenteert het RTL Weer en Verkeer een paar keer per week. Ze wordt gestyled door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique). Op de foto hieronder draagt Amara een blouse van By Bar.

Ze droeg ook een blouse van Dante 6. Deze glanzende blouse heeft uitlopende uiteinden van de mouwen, wat zorgt voor een speels effect. 

Amara kan naast een chique blouse ook een tof jurkje hebben. Op deze foto heeft ze een jurkje aan van Scotch & Soda. 

Fidan Ekiz in De Nieuwe Maan

Fidan Ekiz presenteert pas sinds september dit jaar het programma De Nieuwe Maan, maar ze heeft al wat toffe items uit onze winkel aangehad. Ook zij wordt gestyled door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique). Op deze foto heeft ze een mooie, rode blouse van SET aan. 

 

In de aflevering van de foto hieronder heeft ze een t-shirt aan van Stine Goya. Het t-shirt heeft strepen van glitters. 

 

Ook droeg Fidan Ekiz nog een blouse van Twinset. De blouse is iets licht doorschijnend, maar heeft een bijkomende ondertop. 

 

Eva Jinek bij De Wereld Draait Door

Op deze foto draagt Eva Jinek een blazer van Scotch & Soda. Zij werd gestyled door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique).

Bij Hart van Nederland hebben de presentatrices regelmatig items uit onze winkel aan. Hieronder een impressie van deze artikelen. 

Annemarie Bruning in Hart van Nederland

Op de foto hieronder heeft Annemarie een blazer aan van Scotch & Soda. Onder deze blazer draagt ze een t-shirt van SET. Deze is helaas uitverkocht.

Haar collega Mirella van Markus heeft een blouse van Fabienne Chapot aan. 

 

Op de foto hieronder heeft ze een rode blouse van Notes du Nord aan. Een simpel model die op verschillende manieren te stylen is.

 

Mirella van Markus in Hart van Nederland

Mirella van Markus heeft verschillende blouses aangehad uit onze winkel. Hieronder een paar.

Hieronder heeft ze een blouse aan van Samsoe Samsoe. 

 

Hierboven heeft ze een bruine panterprint aan, maar ze heeft ook een blauwe panterprint blouse aangehad. Deze keer van het merk Repeat.

 

Mirella heeft nog een blouse van Fabienne Chapot aangehad. Deze keer een blauwe met rode details.

 

Op de foto hieronder heeft Mirella hetzelfde t-shirt als Margreet Beetsma in Editie NL aan. Mirella draagt ook een blazer, maar zij draagt een andere blazer van Fabienne Chapot.

 

Sandra Schuurhof in Hart van Nederland

Sandra Schuurhof heeft een twee items van Dante 6 aan. Zij draagt een blouse en rok samen. Zij is gestyled door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique).

 

Marlayne Sahupala en Annemarie Brüning in Hart van Nederland

Beide dames hebben in de aflevering hieronder een kledingstuk uit onze winkel aan. Marlayne draagt een blouse van ANNA. Annemarie draagt een blazer van Fabienne Chapot. Beiden zijn gestyled door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique).

 

Ook had Marlayne een trui van Scotch & Soda aan. Deze trui heeft glitter strepen. 

 

 

Gallyon van Vessem in Hart van Nederland

Gallyon van Vessem had in deze aflevering een jurk aan van Atos Lombardini aan. De verticale stukken op de borst zijn afneembaar, waardoor er alleen een v-hals overblijft.

 

Op de foto hieronder heeft ze een blouse van Expresso aan. Op de borst zitten glanzende stukken. 

 

Gallyon droeg nog een blouse. Deze blouse is van By Malene Birger.

Evelien de Bruijn in Hart van Nederland

Evelien de Bruijn had een jurkje aan van Scotch & Soda. De jurk is voorzien van rode stipjes en heeft meerdere lagen aan de onderzijde voor een speels effect.

 

 

In de aflevering hieronder droeg Evelien een gehele outfit uit onze winkel. Ze draagt een blouse en broek van Scotch & Soda.

 

Evelien droeg ook nog twee keer een volledig pak uit onze winkel. Ze droeg een matchende broek met blazer. Hieronder draagt ze een broek en blazer van het merk ALIX the Label.

 

In de aflevering hieronder heeft ze een blazer en broek aan van Hofmann. 

 

Dat was 'm dan voor deze week. Ziet u ons ergens getagd worden op social media of in de aftiteling van een programma gezien? Benieuwd naar het artikel die diegene aan heeft? Stuur ons gerust een berichtje op Instagram of Facebook als u vragen heeft!

 

Fijne week!