We zijn weer terug van weggeweest! Na een paar weken stilte gaan wij u weer de toffe outfits, gezien in de media, met artikelen uit onze winkel laten zien. Dus heeft u afgelopen weken een outfit gezien die u aansprak? Kijk dan snel hieronder en hopelijk staat het artikel hiertussen. Klik op de foto van het artikel om het item te bekijken op de website! 

Amara Onwuka in Het Ontbijtnieuws op RTL4

In de vroege ochtend van dinsdag 2 oktober bracht Amara Onwuka ons weer het weerbericht. In deze uitzending van het Ontbijtnieuws op RTL4 droeg zij een blouse van Essentiel. Zij werd gestyled door Stijlfabrique (Instagram: @stijlfabrique).

Naast Amara zijn er nog drie andere mannen die ook het weerbericht verzorgen elke ochtend op RTL4. Deze collega's worden ook gestyled in kleding van Voorwinden.

Dennis Wilt in Het Ontbijtnieuws op RTL4

Ondanks de vroege morgen, staat Dennis Wilt er weer strak bij. Hij draagt een colbert en een overhemd van het merk Cavallaro. Dennis Wilt is gestyled door Cindy de Kok van LINDA2DRESS (Instagram: @linda2dressnl).

 

William Huizinga in Het Ontbijtnieuws op RTL4.

William Huizinga draagt net als Dennis Wilt een colbert uit onze winkel. Ook dit colbert is van het merk Cavallaro. William is gestyled door Cindy de Kok van LINDA2DRESS (Instagram: @linda2dessnl). 

 

Maurice Middendorp in Het Ontbijtnieuws op RTL4.

De frisse Maurice heeft een stoere stijl. Op 28 september droeg hij een overhemd van G-Star. Hij is gestyled door Cindy de Kok van LINDA2DRESS (Instagram: @linda2dressnl). 

Steef van Stiphout en Jetske Schrijver in EditieNL op RTL4

Het olijke duo Steef van Stiphout en Jetske Schrijver zijn vaak te zien met kleding uit onze winkel. Hieronder een kleine selectie van de afgelopen weken. Beide keren zijn zij gestyled door LINDA2DRESS (Instagram: @linda2dressnl) en Stijlfabrique (@stijlfabrique).

Op dinsdag 3 oktober droegen beiden een artikel uit de winkel. Jetske heeft een toffe blouse aan van NORR. De strik met ruches is afneembaar. Steef draagt een stoer jack van Replay. 

 

 

Op deze foto draagt Jetske een blouse van Scotch & Soda. 

 

 

 

Jetske Schrijver in EditieNL op RTL4

Jetske Schrijver is een groot fan van blouses. Op deze foto heeft ze ook een blouse aan uit onze winkel. De blouse is van het merk Stine Goya. Ze is gestyled door LINDA2DRESSES (Instagram: @linda2dressnl) & Stijlfabrique (@stijlfabrique). 

Anne Meer in EditieNL op RTL4

Steef van Stiphout zit naast zijn andere blonde collega Anne Meer. Zij draagt een blouse van Fabienne Chapot. Ze is gestyled door LINDA2DRESSES (Instagram: @linda2dressnl) & Stijlfabrique (@stijlfabrique). 

 

 

Pernille La Lau in Koffietijd op RTL4

Een paar keer in de week presenteert Pernille La Lau Koffietijd naast onder andere Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. In onderstaande foto's heeft Pernille items aan die uit onze winkel komen. Beide keren is zij gestyled door Stijlburo (Instagram: @stijlburo).

Op deze foto heeft Pernille twee items aan van Essentiel. De jurk is helaas uitverkocht in onze winkel. De jurk van SET is wel een prachtige vervanging. Voor meerdere panterprintjurken kunt u terecht op onze website of in de winkel. De riem zorgt voor een extra touch aan uw outfit. 

Op de foto hieronder heeft Pernille een blouse aan van het merk Miss Miss. Dit merk is alleen te koop in onze winkel in 's-Gravendeel. 

 

Mamma Mia De Musical Première 

Op zondag 23 september was de première van de hitmusical Mamma Mia. Meerdere bekende Nederlanders waren gestyled in kleding uit onze winkel. Urvin Monte en Niek Roozen werden beiden gestyled door Pascalle Winkels (Instagram: @pascallesworld). De heren hebben allebei een pak aan van de herenafdeling in onze winkel. Deze kostuums kunnen alleen in de winkel kunnen worden gekocht.

 

Dat was 'm dan voor deze week. Ziet u ons ergens getagd worden op social media of in de aftiteling van een programma gezien? Benieuwd naar het artikel die diegene aan heeft? Stuur ons gerust een berichtje op Instagram of Facebook als u vragen heeft!

 

Fijne week!