Spencer

Een spencer is een mouwloze trui met een ronde of V-hals daterend uit de jaren 1790. Een spencer is een kledingstuk die is bedoeld om over een overhemd te dragen. Dit item is makkelijk draagbaar naar het werk of tijdens beoefening van bepaalde sporten, zoals polo en golf.
Met een spencer creëer je direct een chique uitstraling en het geweven materiaal geeft je outfit een sportieve twist.
Een spencer met een ronde hals is geschikt voor heren met een lange en slanke halslijn. De ronde vorm geeft de hals wat meer body en verkort optisch de lengte van de hals. De V-hals is goed geschikt voor heren met een kortere en bredere halslijn. Deze geeft de hals juist wat meer lengte en laat hem wat slanker lijken. 

“Keep it sporty chique and wear a spencer”

Een spencer is ook een heel praktisch kledingstuk. Doordat je dit item over een overhemd heen draagt houdt een spencer je de gehele dag warm tijdens een kouder seizoen. Combineer een spencer op een pantalon met instapschoenen voor een casual chique look. En wanneer je een stoerdere look wenst kun je dit item goed dragen over een wit overhemd op een jeans. Je kunt de mouwen van het overhemd wat opstropen wat zorgt voor een casual en mannelijke look. Een groot horloge maakt deze look helemaal af.
Bekijk de collectie van Voorwinden online of kom naar één van onze vestigingen voor een kijkje in onze gehele collectie. 

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina