Heren Jas

De jassen die je shopt bij Voorwinden zijn geschikt voor iedere man en elke gelegenheid. Deze jassen zullen je partner in crime zijn naar je werk en een favoriet item tijdens een dag in de buitenlucht.
Een fijne jas moet vooral beschikken over een goede pasvorm en hij moet comfortabel en praktisch zijn. Een jas dient er voornamelijk voor om je te beschermen tegen regen en wind. Maar natuurlijk is het ook prettig wanneer een jas matcht bij je outfit en past bij je eigen stijl.
Bij Voorwinden vind je jassen van merken zoals Calvin Klein, Chasin en Pierre Cardin. Met capuchon of opstaande kraag en gemaakt van verschillende materialen die er allemaal voor zorgen dat jij je de hele dag comfortabel blijft voelen. 

“I need a coat more than my morning coffee”

Met wat voor jas loop jij de deur uit? Voorwinden heeft een ruime collectie herenjassen die je iedere dag weer zullen voorzien van een nieuwe look. Deze herenjassen zijn geschikt voor het hele jaar en raken nooit uit de mode. Je investeert zo dus in een item waarvan je nog jaren plezier zult hebben.
Kom voor persoonlijk advies ook eens langs in één van onze winkels in ’s Gravendeel of Oud-Beijerland.
Want bij Voorwinden vind je altijd een jas die bij je past!

 

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina