Ring

Style je outfit met een mooie ring uit de online shop van Voorwinden. Hier vind je fashionable pieces die iedere dag weer een feestje zijn om te dragen.
Met een ring laat je zien wie je bent en kun je je persoonlijkheid goed uit laten komen. Ringen zijn gemakkelijk te wisselen en hierdoor kun je iedere dag weer een nieuwe en compleet andere look creëren.
Welke kleur past het beste bij je huid? Zilverkleurige ringen passen het beste bij koele types met een lichte of ivoorkleurige huid. Goudkleurig staat het mooist bij warme types met een gelige of beige ondertoon. En rosé is de kleur die past bij ieder huidtype. 

“A ring is a halo on your finger”

Kies voor een fijn en slank exemplaar wanneer je gaat voor chique look of een elegante uitstraling. Tijdens speciale gelegenheden zoals een feestje mag je gezien worden met een opvallend exemplaar in shiny zilver, goud of rosé. Ga voor één eyecatcher in je look met een statement ring en maak je look compleet met een knallende nagellak. 
Zorg voor verzorgde handen en maak je outfit af met oorbellen of een ketting in dezelfde tint die zorgen voor een mooi en rustig geheel. Voor een hippe festival look kun je sieraden in verschillende kleuren, vormen en materialen goed met elkaar mixen en matchen.
Kom voor de complete collectie ringen ook eens naar één van de vestigingen in ’s Gravendeel & Oud-Beijerland. 

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina