Looking Better

Helaas zijn de Looking Better dagen voor dit seizoen volgeboekt, houd deze pagina in de gaten voor het volgende seizoen!

Niet alleen een nieuwe outfit, maar een compleet nieuwe 'look'? Dat kan tijdens de Voorwinden Looking Better dagen, die we vanaf 16 maart 2017 t/m 18 mei 2017 weer elke donderdag organiseren. Tijdens zo’n dag kunt u zich een totaal andere look laten aanmeten of slechts een kleine ‘update’ ondergaan. Alle facetten van haar, make-up en kledingstijl komen uitgebreid aan de orde en voor een lekkere lunch wordt ook gezorgd.

Hoe ziet een Looking Better dag eruit?

Deze dagen (ontvangst 9.30 uur, einde ca. 16.15 uur) bestaan uit:

  • shoppen met één van de Voorwinden stylistes, zij zal u wegwijs maken in het enorme modeaanbod en u adviseren bij uw keuzes,
  • een uitgebreide "beautyschool" door de visagisten van onze Voorwinden parfumerie en
  • een haaranalyse en update (wassen, knippen en fohnen) door een top kapster.

U zult een ware metamorfose ondergaan, waarbij onze professionals nooit uw persoonlijkheid uit het oog verliezen en zoeken naar een goede balans tussen persoonlijke stijl en trends.

De kosten voor deze dag inclusief lunch bedragen € 75,00 p.p.

De Looking Better dagen worden gehouden op donderdag in 's-Gravendeel, u parkeert gratis op onze eigen parkeerterreinen.

Bel voor meer informatie/ beschikbaarheid 078-6305058. 

Helaas zijn de Looking Better dagen voor dit seizoen volgeboekt, houd deze pagina in de gaten voor het volgende seizoen!